(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Avokádová pomazánka
Potřebné ingredience
zralé avokádo, majolka (nejlépe ligth) - cca půl malé skleničky, sůl
Postup přípravy
Avokádo se rozpůlí, vyndá se pecka a dužina se vydlabe. Zpravidla jde rozmačkat vidličkou, nebo se nastrouhá na jemném struhadle. Do hmoty se přidá majolka a mírně se osolí. Nepřidávám nic jiného, máme nejraději tuhle jemnou chuť (někdo přidává česnek ap.). Promíchá se a maže na bílou veku. Zdobím šunkou a zeleninou (rajče..). Chytla jsem na ni i naprosté odpůrce avokáda :o). Původce receptu mi radil, že když nechám půlku avokáda v lednici, tak v něm mám nechat pecku, prý pak nezhnědne, ale většinou dělám z celého :o), tak to nemám vyzkoušené.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mzahradilova
(upraveno)
9. 4. 2011, 14:28
dneska jsem jí udělala a je naprosto vynikající


nahlásit

Leňula*B
(upraveno)
2. 2. 2007, 16:38
Lahůdka, jsem si kvůli vám koupila avokádo jak jste mě navnadila
a je fakt že je to jednoduché, ale rychlé, moc ídky za receptík









nahlásit

rennee
(upraveno)
30. 7. 2006, 11:48
davam jeste citron a cesnek a je to


nahlásit